Daca n-am plecat la plaja…

12 iulie 2007
…m-am regasit " exigent si cinic" pe siteul "Ziarului finanicar", in comentariul lui Razvan Ilie (parca) de la (Aims – mai face aims recrutare de cand a plecat Madalina?).
 
Nici nu stiu ce sa zic. Probabil ca n-as fi aflat (atata de conectat sunt la noutati) daca noua mea colega de la Sibiu, Laura, nu ar m-ar fi intrebat cat de cinic sunt.
 
Citind articolul de pe site m-am simtit asa un soi de elefant  batran intr-o lume de oameni care fac HR (io n-am facut niciodata), entuziasti pe ce proceduri aplica ei pe la serviciu, mandri (normal de altfel) de realizarile lor.
 
Ma gandesc ca daca aplicam modelul colegilor mei de generatie eram pe o plaja uitata pe undeva sau imi dadeam vreun doctorat inutil prin florenta si habar n-aveam cat de efervescenta e lumea gestionarilor de oameni…
 
Salutari lui Razvan, ii doresc sa ajunga la Aims cel putin la performantele Madalinei (care dintre ele, ghici :) ) si sa fie la fel de entuziast si acum peste vreo 10 ani, cand va avea si contul cu cel putin un zero mai mare…
 
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X