La revedere

7 ianuarie 2008
 In ultimii aproape 2 ani m-am ocupat mai ales de recrutare . Online si offline. La site am renuntat, se ocupa mai departe Val; de compania de recrutare se va ocupa Flori. De site m-am ocupat, probabil ca orice novice, cu entuziasm; din pacate, nu am reusit.Compania de recrutare sunt convins ca va creste, se va dezvolta mai mult decat pana acum, mai repede si probabil mai sanatos.
 
Sunt doi ani in care nu mi-a iesit mare lucru si e drept ca eu sunt principalul vinovat. Fara entuziasm nu iese niciodata nimic sau, mai degraba, nimic placut. Cifrele au fost in general bune, dar, personal, am fost parca mai fara initiativa, mai fara vlaga, mai fara idei ca niciodata.
 
Ocupandu-ma de acum de altceva, blogul acesta despre bani, oameni si profesii a devenit istorie. Ma intorc sa lucrez pentru altii si desi nu as fi crezut, in cu totul alt domeniu. Ma fac negustor si imi fac curaj ca toti trebuie sa fim odata in viata negustori. Inchid blogul si-mi pare oarecum rau pentru ca de multe ori am scris cu drag; am fost novice in domeniul asta (al blogurilor), am parut din preistorie, dar, na, am avut si eu blogul meu.
 
Ii salut pe toti cei care au citit de aici si mai ales pe toti cei care, de aici incolo, vor scrie despre bani, persoane si profesii.  


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X